Kültür - Sanat ve Tarih

Brüksel'de animasyon ve çizgi film ürünleri fuarı düzenlendi

Pop-kültür diyarında maceraya hazır mısınız? Üç günlük bir etkinlik olan Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarı hafta sonu Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekl...

Abone Ol

Pop-kültür diyarında maceraya hazır mısınız? Üç günlük bir etkinlik olan Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarı hafta sonu Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştiriliyor. Bir tur atın.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarında kostümlü oyuncular poz veriyor, 8 Ekim 2021. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarında ziyaretçiler video oyunu oynuyor, 8 Ekim 2021. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarında ziyaretçiler video oyunları oynuyor, 8 Ekim 2021. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Made in Asia animasyon ve çizgi film ürünleri fuarında ziyaretçiler VR oyununu deneyimliyor, 8 Ekim 2021. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)