Xinhua

Brezilya'da şiddetli yağmur nedeniyle caddeler su altında kaldı

Abone Ol

RECIFE, 3 Haziran (Xinhua) -- Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Pernambuco eyaletinin hükümeti Perşembe günü, eyaletin merkezi olan Recife'de ve metropol bölgesinde geçtiğimiz hafta yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle ölenlerin sayısının 126'ya yükseldiğini, 2 kişinin ise hala kayıp olduğunu söyledi.

Brezilya'nın Recife kentinde şiddetli yağmurların yol açtığı sellerin ardından suyla kaplanmış bir caddede sal üzerinde yol alan bir erkek görülüyor, 2 Haziran 2022. (Fotoğraf: Lucio Tavora/Xinhua)

Brezilya'nın Recife kentinde şiddetli yağmurların yol açtığı sellerin ardından suyla kaplanmış bir caddede at arabasına binmiş bir adam görülüyor, 2 Haziran 2022. (Fotoğraf: Lucio Tavora/Xinhua)

Brezilya'nın Recife kentinde şiddetli yağmurların yol açtığı sellerin ardından suyla kaplanmış bir caddede bisiklet süren yaşlı bir erkek görülüyor, 2 Haziran 2022. (Fotoğraf: Lucio Tavora/Xinhua)

Brezilya'nın Recife kentinde şiddetli yağmurların yol açtığı sellerin ardından suyla kaplanmış bir caddede yürüyen bir erkek görülüyor, 2 Haziran 2022. (Fotoğraf: Lucio Tavora/Xinhua)