Boeing tarafından yapılan açıklamaya göre, Çin'in güneyinde yer alan Zhuhai şehrindeki Çin Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı'nda duyurulan plan, devam eden güçlü pazar talebini karşılamaya yardımcı olmak amacıyla 767-300 Boeing Dönüştürülmüş Kargo Uçağı (BCF) için kapasite artıracak. GAMECO Genel Müdürü Norbert Marx, programın başlatılmasının GAMECO'nun bölgesel varlığını daha da büyüttüğünü, güçlü müşteri talebini karşılama konusundaki stratejik odağını geliştirdiğini söyledi.

Çin'de geliştirilen büyük video oluşturma modeli Vidu küresel kullanıma açıldı Çin'de geliştirilen büyük video oluşturma modeli Vidu küresel kullanıma açıldı

767-300BCF, 51,6 tona kadar yük taşıyabiliyor ve 6 bin 190 kilometreye kadar uçabiliyor. 767 kargo uçağı ailesinin bir parçası olarak, uçuş, yük ve menzil kapasitesine oranla işletme maliyetlerinde güçlü bir performans sunuyor. Boeing, önümüzdeki 20 yıl içinde bin 720 kargo uçağı dönüşümüne ihtiyaç duyulacağını tahmin ediyor. Bunlardan 520'si geniş gövdeli uçakların dönüşümleri olacak. Asya'daki nakliyat şirketleri bu talebin yüzde 40'ından fazlasını oluşturacak. Şirket, 767-300BCF'nin 95'ten fazla sipariş ve taahhüdü olduğunu da ekledi.

Editör: İRFAN KARSLI