Beijing'e Güz Ortası Festivali tatilinde 8 milyondan fazla turist geldi Beijing'e Güz Ortası Festivali tatilinde 8 milyondan fazla turist geldi

SHENYANG, 30 Ağustos (Xinhua) -- Alman otomobil üreticisi BMW Grubu, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'daki araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) merkezinde bu yıl içinde faaliyete geçecek yeni tesisleriyle otonom sürüş teknolojisinin geliştirilmesine hız verecek. BMW Grubu, Shenyang Ar-Ge merkezinde bu yılın Eylül ve Aralık aylarında otonom sürüş veri işleme merkezi ve otonom sürüş test atölyesi açmayı planladıklarını açıkladı. Veri işleme merkezi, otonom sürüş test verilerinin verimli şekilde işlenmesine yardımcı olurken, otonom sürüş test atölyesi ise özellikle yeni yerel modellerin otonom sürüş işlevlerini onaylamada kullanılacak. Çinli Ar-Ge ekibinin otonom sürüş teknolojisinin olanak ile sınırlarını genişleteceğini belirten BMW Grubu, otonom sürüş teknolojisinin daha yüksek seviyelere çıkarılabilmesi için çaba göstereceğini duyurdu.

BMW Brilliance Ar-Ge Merkezi Başkan Yardımcısı Patrick Mueller, BMW Brilliance Automotive Limited Şirketi'nin gelecekte Shenyang ile araç testi, bilgi paylaşımı ve otonom sürüş politikaları ve düzenlemelerinin oluşturulması gibi alanlarda işbirliğini güçlendireceğini söyledi. BMW'nin Ar-Ge ve üretim işlevlerini bir araya getiren Shenyang tesisi, Alman otomobil üreticisinin dünya çapındaki en büyük üretim üssü ve en önemli yeni enerjili araç üslerinden biri konumunda. Beijing, Shanghai, Shenyang ve Nanjing kentlerindeki Ar-Ge merkezleriyle BMW'nin Almanya dışındaki en büyük Ar-Ge ağı Çin'de bulunuyor. Shenyang Ar-Ge merkezinde, elektrikli mobilite teknolojileri ile akıllı bağlantılı araçların entegrasyonu ve onaylanması ile ilgili işlemler yapılıyor.

Kaynak: rss