Çin, sürdürülebilir uçak yakıtı pilot programı başlattı Çin, sürdürülebilir uçak yakıtı pilot programı başlattı

BEYRUT, 4 Ağustos (Xinhua) -- Lübnanlılar, 4 Ağustos 2020'de Beyrut Limanı'nda meydana gelen büyük patlamalarda hayatını kaybedenler için anma törenleri düzenledi. Beyrut Limanı'nda meydana gelen ve 200'den fazla kişinin ölmesine ve binlerce kişinin yaralanmasına neden olan patlamaların 3. yıl dönümü öncesinde Lübnan için Uluslararası Destek Grubu, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Lübnanlı yetkililere patlamalara yönelik soruşturmaları hızlandırma çağrısında bulundu.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Beyrut İtfaiyesi merkezinde 4 Ağustos 2020 tarihinde Beyrut Limanı'ndaki patlamalarda hayatını kaybedenler anısına yapılan yeni bir heykel görülüyor, 2 Ağustos 2023.  (Fotoğraf: Liu Zongya/Xinhua)

Beyrut Limanı'ndaki patlamalarda hayatını kaybedenler anısına Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta kırmızı boya sürülmüş bir cadde görülüyor, 3 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Beyrut Limanı görülüyor, 3 Ağustos 2023. 4 Ağustos 2020'de Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamada 200'den fazla kişi hayatını kaybetmiş, binlerce kişi yaralanmıştı. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Beyrut Limanı görülüyor, 3 Ağustos 2023.  (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Beyrut Limanı görülüyor, 3 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay