Kültür - Sanat ve Tarih

Belarus'ta açık havada tiyatro

Dünya epey zor geçen 2020'yi geride bırakmaya hazırlanıyor. Kovid-19 önlemleri nedeniyle yaklaşan yeni yılı karşılama etkinlikleri de açık havada düzenleniyor. Belarus'un başk...

Abone Ol

Dünya epey zor geçen 2020'yi geride bırakmaya hazırlanıyor. Kovid-19 önlemleri nedeniyle yaklaşan yeni yılı karşılama etkinlikleri de açık havada düzenleniyor. Belarus'un başkenti Minsk'te de oyuncular açık havada tiyatro oyunu sahneledi. Başkentte bir meydanda yapılan etkinliği çok sayıda tiyatrosever izledi.

Belarus'un başkenti Minsk'in merkezindeki meydanda aktörler yaklaşan yeni yılı kutlamak için açık havada tiyatro performansı sergiliyor, 26 Aralık 2020. (Fotoğraf: Henadz Zhinkov/Xinhua)
Belarus'un başkenti Minsk'in merkezindeki meydanda yaklaşan yeni yılı karşılamak için açık havada sergilenen tiyatro performansını izleyenler, 26 Aralık 2020. (Fotoğraf: Henadz Zhinkov/Xinhua)
Belarus'un başkenti Minsk'in merkezindeki meydanda aktörler yaklaşan yeni yılı karşılamak için açık havada tiyatro performansı sergiliyor, 26 Aralık 2020. (Fotoğraf: Henadz Zhinkov/Xinhua)