Yurt

Beijing'deki Olimpiyat Köyü'nde Çin Yeni Yılı kutlamaları

BEİJİNG, 1 Şubat (Xinhua) Beijing 2022 Kış Olimpiyatları delegasyon üyeleri ile gönüllüler, Çin Yeni Yılı'nı ya da başka bir ifadeyle Kaplan Yılı'nın gelişini Pazartesi günü Ç...

Abone Ol

BEİJİNG, 1 Şubat (Xinhua) Beijing 2022 Kış Olimpiyatları delegasyon üyeleri ile gönüllüler, Çin Yeni Yılı'nı ya da başka bir ifadeyle Kaplan Yılı'nın gelişini Pazartesi günü Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde kutladı.

Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde Bahar Festivali beyitleriyle poz veren Beijing 2022 Kış Olimpiyatları delegasyon üyeleri, 31 Ocak 2022. (Fotoğraf: Zheng Weibo/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde grup fotoğrafı için poz veren Beijing 2022 Kış Olimpiyatları gönüllüleri, 31 Ocak 2022. (Fotoğraf: Meng Yuhao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde selfie için poz veren bir Beijing 2022 Kış Olimpiyatları gönüllüsü, 31 Ocak 2022. (Fotoğraf: Luo Minli/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde Bahar Festivali beyitleri yazan Beijing 2022 Kış Olimpiyatları Sırbistan delegasyonu üyesi, 31 Ocak 2022. (Fotoğraf: Xiao Shaowen/Xinhua)