İsrail ile Gazze'de yönetimde bulunan Hamas arasında 11 gün süren şiddetli çatışmaların ardından İsrail-Filistin ihtilafı kısa süre önce dünya gündeminde yeniden öne çıktı. Filistinlilerin devlet kurma hakkı ve Batı Şeria'daki yaşamları gibi temel hususlarda hala çözüm umudu görülmüyor.

Çin'in Wuhan kentinden Türkiye'ye yolcu uçuşu yeniden başlıyor Çin'in Wuhan kentinden Türkiye'ye yolcu uçuşu yeniden başlıyor
Batı Şeria'daki El Halil kentinin güneyinde yer alan Zif köyünde İsrailli işçiler bir çadıra el koyma işlemini gerçekleştirirken bir İsrail sınır polisi başlarında nöbet tutuyor, 31 Mayıs 2021. (Fotoğraf: Mamoun Wazwaz/Xinhua)
Batı Şeria'daki El Halil kentinin güneyinde yer alan Zif köyünde İsrailli işçiler bir çadıra el koyma işlemini gerçekleştirirken İsrail askerleri ve İsrail sınır polisleri başlarında nöbet tutuyor, 31 Mayıs 2021. (Fotoğraf: Mamoun Wazwaz/Xinhua)
Batı Şeria'daki El Halil kentinin güneyinde yer alan Zif köyünde İsrailli işçiler bir çadıra el koyma işlemini gerçekleştirirken İsrail sınır polisleri başlarında nöbet tutuyor, 31 Mayıs 2021. (Fotoğraf: Mamoun Wazwaz/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI