Spor

Barcelona Real Madrid maçı hem ücreti hem göndermeleri ile gündemde!

Barcelona ile Real Madrid arasında Las Vegas'ta oynanacak olan sezonun ilk 'El Clasico'su için açıklanan bilet fiyatları el yakıyor.

Abone Ol

ABD’nin Las Vegas kentinde 24 Temmuz Pazar günü oynanacak olan Barcelona ile Real Madrid arasında hazırlık maçının bilet fiyatları belli oldu. Sezonun ilk ‘El Clasico’su olma özelliği taşıyan Barcelona-Real Madrid karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar önemli bir rakamı gözden çıkarmak zorunda…

Amerikan futbolu takımı Las Vegas Raiders’ın stadyumu Allegiant Stadyumu’nda oynanacak olan Barcelona-Real Madrid maçının en ucuz bileti 346 Euro… 71 bin 835 kapasiteli stadyumda açıklanan bilet fiyatları, 346 Euro ile 1000 Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Real Madrid'e gönderme: "Vegas'ta olan Vegas'ta kalır"

Joan Laporta bir kez daha bir tanıtım için taraftarların ilgi odağı oldu. Daha önce Madrid'de bir pankartla ortalığı karıştıran Barcelona başkanı, Las Vegas'ta da benzer bir gösteri yaptı.

İspanyol başkentinde, Estadio Santiago Bernabeu'dan sadece birkaç metre ötede, başkanlık yarışında iken, "Sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum" pankartı asmıştı.

Şimdi, Real Madrid ile bir hazırlık maçında karşılaşacakları Las Vegas'taki turda Barcelona ile Laporta, bu sefer biraz daha az orijinal olmasına rağmen başka bir mesaj gönderdi.

Barcelona başkanının tam vücut görüntüsünün yer aldığı reklam panosunda "Vegas'ta olan Vegas'ta kalır" yazıyor.