Yaşam

Bangladeş'te çeltik hasadı tüm hızıyla devam ediyor

DAKKA, 26 Kasım (Xinhua) -- Çeltik hasadı Bangladeş'in bazı bölgelerinde tüm hızıyla devam ediyor. Başkent Dakka'nın yaklaşık 242 km güneydoğusunda yer alan Çitagong bölgesi h...

Abone Ol

DAKKA, 26 Kasım (Xinhua) -- Çeltik hasadı Bangladeş'in bazı bölgelerinde tüm hızıyla devam ediyor. Başkent Dakka'nın yaklaşık 242 km güneydoğusunda yer alan Çitagong bölgesi hasat yapılan bölgelerden biri. Çeltik tarlalarının üzerinden uçan kuş sürüleri, kış gelirken güzel bir panorama oluşturuyor. Ülkenin birçok yerinde olduğu gibi bölgedeki birçok çiftçi de çeltik hasadında küçük harman makinelerini kullanıyor.

Bangladeş'in Çitagong bölgesindeki bir tarlada hasat edilen pirinç destelerini taşıyan bir çiftçi, 25 Kasım 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Bangladeş'in Çitagong bölgesindeki bir tarlada hasat edilen pirinç destelerini taşıyan çiftçiler, 25 Kasım 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Bangladeş'in Çitagong bölgesindeki bir tarlada küçük bir harman makinesiyle çeltik hasat eden çiftçiler, 25 Kasım 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Bangladeş'in Çitagong bölgesindeki bir çeltik tarlası üzerinde uçan güzel bir kuş sürüsü, 25 Kasım 2021. (Fotoğraf: Xinhua)