DAKKA, 15 Şubat (Xinhua) Her zaman olduğu üzere Dakka'da kadınlar ve kız çocukları, Sevgililer Günü'ne denk gelen baharın gelişini karşılamak üzere "bashonti" (sarı ya da turuncu) renkli sariler giyip çiçekli süsler taktı.

Bangladeş'in başkenti Dakka'da Sevgililer Günü'ne denk gelen ve baharın ve Bengal takvimindeki Falgun ayının ilk günü olan Pohela Falgun'u kutlamak üzere düzenlenen bir programda performans sergileyen sanatçılar, 14 Şubat 2022. (Fotoğraf: Xinhua)
Bangladeş'in başkenti Dakka'da Sevgililer Günü'ne denk gelen ve baharın ve Bengal takvimindeki Falgun ayının ilk günü olan Pohela Falgun'u kutlamak üzere düzenlenen bir program sırasında fotoğraf için poz veren sanatçılar, 14 Şubat 2022. (Fotoğraf: Xinhua)
Bangladeş'in başkenti Dakka'da Sevgililer Günü'ne denk gelen ve baharın ve Bengal takvimindeki Falgun ayının ilk günü olan Pohela Falgun'u kutlamak üzere düzenlenen bir programda çiçekli süsler takmış sanatçılar, 14 Şubat 2022. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti
Editör: İRFAN KARSLI