'Yangtze Nehri boyunca ilk şehir'de çekilen drone görüntüleri 'Yangtze Nehri boyunca ilk şehir'de çekilen drone görüntüleri

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir zamanlar şehrin en kirli kanalı olarak bilinen tarihi su yolu Ong Ang, ağır bir kokuya sahip olduğu geçmişteki günlerini geride bıraktı, en çok ziyaretçi çeken yerlerden biri haline geldi. Beş yıllık güzelleştirme çalışmalarının ardından artık içi temiz suyla dolan Ong Ang Kanalı'nın her iki tarafında yemyeşil bitkiler ve modern aydınlatmalar bulunuyor. Çok sayıda turist bu nedenle hafta sonunu Ong Ang yürüyüş yolunda geçiriyor.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Ong Ang yürüyüş yolunun yanındaki kanalda turistler kanolarda kürek çekiyor, 19 Mart 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Ong Ang yürüyüş yolunun yanındaki kanalda kanoların içindeki turistler kürek çekiyor, 19 Mart 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Ong Ang yürüyüş yolunda turistler grafitinin önünde fotoğraf çekiyor, 19 Mart 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Ong Ang yürüyüş yolunda müzisyenler sahne alıyor, 19 Mart 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI