BANGKOK, 24 Şubat (Xinhua) -- 40. Tayland Turizm Festivali 18-22 Şubat tarihleri arasında başkent Bangkok'taki Lumpini Parkı'nda düzenlendi. Festival kapsamında ülkenin beş bölgesinin ünlü simge yapıları, yerel gelenekleri, kültürel mirası ve yerel lezzetleri tanıtıldı.

Şanghay'da antik Mısır medeniyetine dair büyük sergi açıldı Şanghay'da antik Mısır medeniyetine dair büyük sergi açıldı
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Tayland Turizm Festivali sırasında Lumpini Parkı'nda, Songkhla eyaletinde bulunan bir simge binanın minyatürünün fotoğrafını çeken bir ziyaretçi, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Tayland Turizm Festivali sırasında Lumpini Park'ında, minyatür deniz feneri ile fotoğraf çektiren bir ziyaretçi, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Tayland Turizm Festivali sırasında Lumpini Parkı'nda, kağıt şemsiyelerle özçekim yapan bir ziyaretçi, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Tayland Turizm Festivali sırasında Lumpini Parkı'nda, geleneksel Tayland dansını izleyen insanlar, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Wang Teng/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI