Dünya

Avustralya'nın yeni sıcak hava balonu 'Skywhalepapa' görücüye çıktı

AUG'ye göre, Skywhalepapa'nın boyu yedi katlı bir bina yüksekliğinde. Piccinini'nin Kanberra'nın yüzüncü yılı kutlamaları için 2013'te yaptığı ve simge haline gelen Skywhale a...

Abone Ol

AUG'ye göre, Skywhalepapa'nın boyu yedi katlı bir bina yüksekliğinde. Piccinini'nin Kanberra'nın yüzüncü yılı kutlamaları için 2013'te yaptığı ve simge haline gelen Skywhale adlı balonla "Skywhalepapa" birlikte uçtular. Pazar sabahı şafak vakti düzenlenen etkinliğe şehrin bazı sakinleri de katıldı.

Avustralya'nın başkenti Kanberra'da balonu sıcak havayla dolduran insanlar, 7 Şubat 2021. (Fotoğraf: Liu Changchang/Xinhua) Avustralya'nın başkenti Kanberra'da sıcak hava balonu "Skywhalepapa"nın fotoğraflarını çekip kutlama yapan insanlar, 7 Şubat 2021. (Fotoğraf: Liu Changchang/Xinhua) Avustralya'nın başkenti Kanberra'da sıcak hava balonu "Skywhalepapa"nın kalkışını izleyenler, 7 Şubat 2021. (Fotoğraf: Liu Changchang/Xinhua) Avustralya'nın başkenti Kanberra'da sıcak hava balonlarının kalkışını izleyenler, 7 Şubat 2021. (Fotoğraf: Liu Changchang/Xinhua)