Genel

Avustralyalı kadın, nişanlısının e-postasında kendi tecavüz videolarını buldu

Saldırgan, bugünkü duruşmasında partnerine yönelik yapılan suçlamalardan üç cinsel saldırı ve iki tecavüz suçlamasını kabul etti, ciddi cinsel suçlu olarak cezalandırılacak.

Abone Ol

Nişanlısının onu aldattığından şüphelenen Melbourne'lu bir kadın, nişanlısının e-posta hesabına giriş yaptı ve kendisine ait videoları gördü. Adı açıklanmayan mağdur, videoları izlediğinde dehşete kapıldığını ve kendisini dövmelerinden tanıyabildiğini belirterek partnerine dava açtı.

Adı gizli tutulan adamın kişisel ve iş adresleri arasında 9 e-posta gönderdiği ve bunların her birindeki görüntülerde kadının uyurken cinsel saldırıda bulunduğu görüldü.

34 yaşındaki saldırgan, iki yılı aşkın bir süredir birlikte olduğu kadına 7 kez tecavüz ettiğini ve 21 kez cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti.

İlişki içinde olduğu birinin ona bu kadar ihanet etmesinden ve ne olduğunu anlayamayacak kadar hayal kırıklığına uğramasından dolayı ciddi bir incinme ve tiksinti hissettiğini anlattı.
Kadın, yanlış bir şey yapmadığı için kendini ihlal edilmiş ve utanmış hissettiğini söyledi. "Gelecekte tekrar samimi bir ilişki içinde olan birine nasıl güvenebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok" dedi.

Kadın ayrıca, saldırganın çocukları ve kendi ailesi olarak görmeye başladığı geniş ailesiyle olan ilişkisini kaybetmenin üzüntüsünü de anlattı.

Adamın ön duruşması devam ediyor.

(The Guardian)