Atina'nın kuzeyindeki Varibobi'de çıkan yangın yaklaşık 1.250 hektarlık ormanı ve araziyi yaktı. Şimdiye kadar yaklaşık 100 ev, onlarca araba ve 27 iş yeri hasar gördü.

Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti
Fotoğraf, Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyindeki banliyösü Varibobi'de çıkan orman yangınının ardından küle dönmüş bir etkinlik salonunu gösteriyor, 4 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyindeki banliyösü Varibobi'de çıkan orman yangınının ardından küle dönmüş bir araba görülüyor, 4 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyindeki banliyösü Varibobi'de çıkan orman yangınının ardından bir yangın söndürme helikopteri küle dönmüş bir arabanın üzerinden uçuyor, 4 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyindeki banliyösü Varibobi'de çıkan orman yangınının ardından küle dönmüş ağaçlar görülüyor, 4 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyindeki banliyösü Varibobi'de yanan bir evin girişinde bir itfaiyeci görülüyor, 4 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Marios Lolos/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI