Bilim ve teknoloji

Apple, 2021 App Store Ödülü'nü kazananları açıkladı

SAN FRANCİSCO, 2 Aralık (Xinhua) Şirket, uygulama ve oyunları Apple'ın küresel App Store editör ekibi tarafından seçilen dünya çapında geliştiricilerin bu yılın kazananları a...

Abone Ol

SAN FRANCİSCO, 2 Aralık (Xinhua) Şirket, uygulama ve oyunları Apple'ın küresel App Store editör ekibi tarafından seçilen dünya çapında geliştiricilerin bu yılın kazananları arasında yer aldığını söyledi. Kazananlar arasında, Yılın iPhone Uygulaması ödülünü alan Toca Boca'nın geliştirdiği Toca Life World bulunuyor. Riot Games'in geliştirdiği "League of Legends: Wild Rift" ise Yılın iPhone Oyunu olarak seçildi.

Apple'ın CEO'su Tim Cook, "2021'de App Store Ödüllerini kazanan geliştiriciler, yılın en iyi uygulama ve oyunlarını sunmak için gayretlerinden ve vizyonlarından yararlandı ve tüm dünyada milyonlarca kullanıcının yaratıcılık ve tutkularını harekete geçirdi" diye konuştu. Cook, "Kodlamayı kendi kendine öğrenen bağımsız geliştiricilerden küresel çapta iş kuran ilham verici liderlere kadar bu seçkin geliştiriciler, Apple teknolojisini kullanarak yenilik yaptı ve birçoğu bu yıl ihtiyaç duyduğumuz güçlü bir birliktelik duygusunun geliştirilmesine yardımcı oldu" diye ekledi. Apple, on yılı aşkın bir süredir her yılın sonunda en iyi uygulama ve oyunları seçiyor.