Filistin'in kuşatma altındaki yerleşim bölgesi Gazze Şeridi'nde Çarşamba günü özel bir bisiklet yarışı düzenlendi. Katılımcıların bir bölümü, protez bacaklarıyla bisiklet pedallarına basmak zorunda olan amputelerden oluşuyordu. Fakat bu onların ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını ve yarışta öne çıkmalarını engellemedi.

Filistin Bisiklet Federasyonu ve Filistinli Ampute Bisikletçiler topluluğu tarafından Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düzenlenen bir bisiklet yarışında, Filistinli bir ampute bisikletçi bisikletini sürüyor, 30 Haziran 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
bisikletçi bisikletini sürüyor, 30 Haziran 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua) Filistin Bisiklet Federasyonu ve Filistinli Ampute Bisikletçiler topluluğu tarafından Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düzenlenen bir bisiklet yarışında, Filistinli bir ampute bisikletçi bisikletine biniyor, 30 Haziran 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
Filistin Bisiklet Federasyonu ve Filistinli Ampute Bisikletçiler topluluğu tarafından Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düzenlenen bir bisiklet yarışında, ampute olanların da aralarında bulunduğu Filistinli bisikletçiler bisikletlerini sürüyor, 30 Haziran 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI