BEİJİNG, 10 Şubat (Xinhua) Wendl ve Arlt, iki denemede toplamda 1:56,554'lük süre yaparak birinci olurken takım arkadaşları Toni Eggert ve Sascha Benecken'in 0,099 saniye önünde yer almayı başardı. Avusturyalı Thomas Steu ve Lorenz Koller ise 1:57,065 ile üçüncü oldu.

Chelsea’nin kötü gidişatı devam ediyor Chelsea’nin kötü gidişatı devam ediyor
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışından sonra kutlama yapan Alman sporcular Tobias Wendl/Tobias Arlt ve Toni Eggert/Sascha Benecken, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışından sonra Alman sporcular Tobias Wendl ve Tobias Arlt, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach (sağdan birinci) ve antrenörleriyle (sağdan ikinci) fotoğraf çektiriyor, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışında yarışan Alman sporcular Tobias Wendl ve Tobias Arlt, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Jiang Wenyao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışında yarışan Alman sporcular Tobias Wendl ve Tobias Arlt, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: He Changshan/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışını kazanan Alman sporcular Tobias Wendl ve Tobias Arlt kutlama yapıyor, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'in Yanqing semtindeki Yanqing Ulusal Kızak Merkezi'nde yapılan çiftler kızak yarışında yarışan Alman sporcular Tobias Wendl ve Tobias Arlt, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Sun Fei/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI