Şirketin Asya-Pasifik Satış Müdürü Oliver Matthees, "Halihazırda Hong Kong'daki üç perakendecinin sütlü dondurma ve meyve sorbesi ürünlerimizi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak piyasaya sürmesini sağladık. Ayrıca şehirdeki ürün portfolyomuzu daha da geliştirmek için gelecek yıl iki yeni ürün yelpazesini piyasaya sürmeyi hedefliyoruz. Hong Kong, markalarımızı bölgede tanıtmak için mükemmel bir fırlatma rampası olacak. Hong Kong, yalnızca Asya Pasifik pazarlarına yönelik bir iş merkezi değil, aynı zamanda şirket kurmak için uygun koşullar sağlayan uluslararası bir merkez.

Çin Dışişleri Bakanı Wang: Avustralya ile ilişkilerde olumlu ilerleme kaydettik Çin Dışişleri Bakanı Wang: Avustralya ile ilişkilerde olumlu ilerleme kaydettik

Burada kolay, verimli ve şeffaf şekilde iş yapabilirsiniz. Hong Kong bölge merkezimiz Asya Pasifik'teki genişlemeden tamamen sorumlu olacak, Almanya genel merkezimiz ve Tayland şubemizle birlikte satış, lojistik, günlük operasyonlar ile koordinasyonu yönetecek" diye ekledi.

Martosca, dünya genelinde organik tarım alanında en katı standartlardan biri olan Demeter sertifikasına sahip vegan meyve sorbelerinin yanı sıra sütlü organik dondurmalar da üretiyor. Markanın ürünlerinin sadece Almanya ve diğer Avrupa pazarlarında popüler olmakla kalmadığını belirten Matthees, Martosca ürünlerinin Hong Kong'daki satıcılardan da iyi dönüşler aldığını söyledi.

Yatırım Destekleme Genel Müdür Yardımcısı Charles Ng de "Martosca'nın markalarını bölgeye tanıtmak için bölgesel üs olarak Hong Kong'u seçtiğini görmekten memnunuz. Şehrin serbest liman statüsü, gümrük prosedürlerinin kolay olması ve köklü lojistiği ile ulaşım ağı, burayı Martosca'nın çalışması ve bölgedeki işini yönetmesi için ideal bir yer haline getiriyor" diye konuştu.

Editör: İRFAN KARSLI