Şirket, küresel markalara özel hazırlanmış kayıt, danışma, lojistik, operasyon ve dil hizmetleri sağlayarak 30 gün kadar kısa sürede çevrimiçi mağaza açmalarına imkan verecek. Tmall Global'in verdiği bilgiye göre, sınır ötesi ticaret uzmanları üç iş günü içinde 20'den fazla ülkenin ticaret erbabına dokuz dilde birebir çevrimiçi rehberlik sunacak.

Malların sorunsuz şekilde teslim edilmesini güvence altına almak üzere dört başı mamur uluslararası tedarik zinciri hizmetleri de sağlanacak ve yeni başlayanlar için kalite temsilci operatörleri hazır bulundurulacak.

Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Salı günü 2021 Tmall Global Yeni Satıcı Sanal Zirvesi'nde konuşan Tmall Global Genel Müdürü Maggie Liu, Tmall Global'in sağladığı iyileştirilmiş prosedürlerin ve kapsamlı hizmetlerin dünya markalarına, özellikle de küçük ve orta ölçekli ticaret aktörlerine sınır ötesi ticaretlerini artırma ve Kovid-19 pandemisinin yol açtığı güçlükleri telafi etme konusunda yardımcı olacağını söyledi. Tmall Global'in e-ticaret platformunda şu ana kadar 87 ülke ve bölgeden 29.000'i aşkın yabancı marka, 5.800'den fazla kategoride mağaza açmış durumda.

Editör: İRFAN KARSLI