HACCA, 26 Ekim (Xinhua) -- Yemen'de yüzlerce öğrenci ve öğretmen, öğrenci velilerinin de yardımıyla, hükümet güçleri ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda yıkılan eski okullarına 7 kilometre uzaklıktaki köyde çadır, odun ve samanlarla 11 derslik inşa etti.

Yemen'de çatışmaYemen'in kuzeybatısında yer alan Hacca eyaletinde derslik olarak bir çadırın kurulmasına yardım eden öğrenciler, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Mohammed Al-Wafi/Xinhua)

Alman Ekonomi Bakanı'ndan, Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergileri konusunda siyasi çözüm çağrısı Alman Ekonomi Bakanı'ndan, Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergileri konusunda siyasi çözüm çağrısı

Yemen'de çatışma 2Yemen'in kuzeybatısında yer alan Hacca eyaletinde derslik olarak bir çadırın kurulmasına yardım eden öğrenciler, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Mohammed Al-Wafi/Xinhua)

Yemen'de çatışma 3Yemen'in kuzeybatısında yer alan Hacca eyaletinde derslik olarak kurulan bir çadırdan dışarıya bakan öğrenciler, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Mohammed Al-Wafi/Xinhua)

Yemen'de çatışma 4Yemen'in kuzeybatısında yer alan Hacca eyaletinde derslik olarak kurulan bir çadırdan dışarıya bakan öğrenciler, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Mohammed Al-Wafi/Xinhua)

Kaynak: rss