BEİJİNG, 7 Mart (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Pazartesi günü öğleden sonra Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı'nın 14. Ulusal Komitesi'nin ilk oturumuna katılan Çin Demokratik Ulusal İnşa Birliği ve Tüm Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu'ndan ulusal siyasi danışmanları ziyaret etti. Aynı zamanda Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkezi Askeri Komisyon Başkanı da olan Xi, danışmanların ortak grup toplantısına katıldı ve değerlendirme ve önerilerini dinledi. ÇKP Merkez Komitesi Siyasi Bürosu Daimi Komitesi üyeleri Wang Huning, Cai Qi ve Ding Xuexiang da ziyarete ve tartışmalara katıldı.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı'nın 14. Ulusal Komitesi'nin ilk oturumuna katılan Çin Demokratik Ulusal İnşa Birliği ve Tüm Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu'ndan ulusal siyasi danışmanları ziyaret etti, 6 Mart 2023. (Fotoğraf: Shen Hong/Xinhua)

Almanya Otomotiv Sektörü Birliği, AB'nin Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergilerini eleştirdi Almanya Otomotiv Sektörü Birliği, AB'nin Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergilerini eleştirdi

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı'nın 14. Ulusal Komitesi'nin ilk oturumuna katılan Çin Demokratik Ulusal İnşa Birliği ve Tüm Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu'ndan ulusal siyasi danışmanları ziyaret etti, 6 Mart 2023. (Fotoğraf: Ju Peng/Xinhua) 

Kaynak: rss