Xi Jinping

Xi, Nijerya Devlet Başkanı ile görüştü

Abone Ol

BEİJİNG, 4 Eylül (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, 2024 Çin-Afrika İşbirliği Forumu (FOCAC) Zirvesi ve resmi ziyaret için Beijing'de bulunan Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu ile Salı günü bir görüşme gerçekleştirdi.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu ile Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda görüştü, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda karşılama töreni düzenledi, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Li Tao/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu ile Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda görüştü, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda karşılama töreni düzenledi, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda karşılama töreni düzenledi, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu, Çin'in başkenti Beijing'de gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından işbirliği anlaşmalarının imzalandığı törene katıldı, 3 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)