BEİJİNG, 24 Ekim (Xinhua) -- Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Genel Sekreteri Xi Jinping, başkent Beijing'de düzenlenen 20. ÇKP Ulusal Kongresi'nin delegeleri, özel olarak davet edilmiş delegeleri ve oy hakkı bulunmayan katılımcılarından oluşan 2.700'ün üzerinde kişi ile biraraya geldi.  Aynı zamanda Çin Cumhurbaşkanı ve Merkezi Askeri Komisyonu'nun da başkanı olan Xi, Büyük Halk Salonu'nda uzun ve sıcak alkışlarla karşılandı. Xi delegelerle grup fotoğrafı çektirdi. Buluşmaya başka liderler de katıldı. 20. ÇKP Ulusal Kongresi 16 ile 22 Ekim tarihleri arasında Beijing'de düzenlendi.

Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor

ÇKP Ulusal Kongresi delegeleri 2Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Genel Sekreteri, Çin Cumhurbaşkanı ve Merkezi Askeri Komisyonu'nun başkanı olan Xi Jinping, başkent Beijing'de düzenlenen 20. ÇKP Ulusal Kongresi'nin delegeleri, özel olarak davet edilmiş delegeleri ve oy hakkı bulunmayan katılımcılarıyla biraraya geldi, 23 Ekim 2022. Xi delegelerle grup fotoğrafı çektirdi. Buluşmaya başka liderler de katıldı. (Fotoğraf: Ding Lin/Xinhua)

Kaynak: rss