Xinhua

Singapur'da ışık festivali Diwali için hazırlıklar sürüyor

Abone Ol

SİNGAPUR, 27 Ekim (Xinhua) -- Singapur'un Küçük Hindistan bölgesinde ışık festivali diye de anılan Diwali festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Festival bu yıl 31 Ekim'e denk geliyor.

Singapur'un Küçük Hindistan bölgesinde Diwali festivalinden önceki son hafta sonunda geçici olarak kurulan Diwali pazarı görülüyor, 27 Ekim 2024. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Küçük Hindistan bölgesinde Diwali festivalinden önceki son hafta sonunda geçici olarak kurulan Diwali pazarında satılan tavus kuşu temalı dekoratif lambalar görülüyor, 27 Ekim 2024. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Küçük Hindistan bölgesinde Diwali festivalinden önceki son hafta sonunda geçici olarak kurulan Diwali pazarında fil temalı süslemeler görülüyor, 27 Ekim 2024. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Küçük Hindistan bölgesinde Diwali festivalinden önceki son hafta sonunda geçici olarak kurulan Diwali pazarında süs eşyası satın alan insanlar, 27 Ekim 2024. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)