LAHOR, 12 Ağustos (Xinhua) -- Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurları caddeler ve yerleşim bölgelerini sular altında bırakarak insanların yaşamını olumsuz etkiledi.

Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti
Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurlarının ardından sel suları altında kalan bir caddede güçlükle ilerleyen insanlar, 11 Ağustos 2024. (Fotoğraf Sajjad/Xinhua)
Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurlarının ardından sel suları altında kalan bir caddede güçlükle ilerleyen insanlar ve araçlar, 11 Ağustos 2024. (Fotoğraf Sajjad/Xinhua)
Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurlarının ardından sel suları altında kalan bir caddede güçlükle bambu taşıyan insanlar, 11 Ağustos 2024. (Fotoğraf Sajjad/Xinhua)
Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurlarının ardından sel suları altında kalan bir meyve ve sebze pazarındaki bir tezgahı taşıyan insanlar, 11 Ağustos 2024. (Fotoğraf Sajjad/Xinhua) 
Kaynak: rss