İSLAMABAD, 2 Şubat (Xinhua) -- Hastane kaynaklarının verdiği bilgilere göre Pazartesi günü Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde bir camiye düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı Salı günü itibarıyla 100'e yükseldi. Saldırıda 200'den fazla kişi de yaralandı. Şok edici patlamanın ardından başkent İslamabad'da verilen yüksek güvenlik alarmı kapsamında polis memurları, polis kontrol noktasındaki araçları kontrol etti.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir polis kontrol noktasında bir aracı kontrol eden polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir polis kontrol noktasında bir aracı durduran polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Çin'in Zhejiang eyaletinde Pulasan Tayfunu alarmı Çin'in Zhejiang eyaletinde Pulasan Tayfunu alarmı

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir polis kontrol noktasında tetikte bekleyen bir polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yüksek güvenlik alarmı kapsamında bir polis kontrol noktasında bir aracı kontrol eden polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yüksek güvenlik alarmı kapsamında bir polis kontrol noktasında nöbet tutan bir polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yüksek güvenlik alarmı kapsamında bir polis kontrol noktasında bir yolcunun seyahat belgelerini kontrol eden bir polis memuru, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua) 

Kaynak: rss