Xinhua

Hindistan'ın kuzey bölgeleri şiddetli yağışa teslim oldu

Abone Ol

YENİ DELHİ, 11 Eylül (Xinhua) -- Hindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletine bağlı Amritsar bölgesinde sağanak yağış sonrası sular altında kalan sokaklarda seyahat etmeye çalışan insanlar zorlu anlar yaşadı.

Hindistan Meteoroloji Dairesi, Orta Pasifik Okyanusu'nda soğuma anlamına gelen La Nina etkisiyle Eylül ayının yağışlı geçeceğini ve Hindistan'ın kuzeyindeki birçok bölgenin şiddetli yağış alacağını tahmininde bulundu.

Hindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde şiddetli yağışların ardından sular altında kalan bir caddede motosikletiyle ilerleyen bir adam, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Stringer/Xinhua)
Hindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde şiddetli yağışların ardından sular altında kalan bir caddede modifiye edilmiş motosikletiyle ilerleyen bir satıcı, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Stringer/Xinhua)
Hindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde şiddetli yağışların ardından sular altında kalan bir caddede bir satıcıdan bir şeyler satın alan bir adam, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Stringer/Xinhua)