CAKARTA, 15 Eylül (Xinhua) -- Endonezya'nın başkenti Cakarta'da, Güz Ortası Festivali'ni kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu festival, dolunay zamanında hasat ve sonbahar mevsiminin Çin geleneklerine göre kutlanmasını simgeliyor. Festival, Endonezya'da uzun yıllardır kutlanıyor.

2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak 2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak
Endonezya'nın Cakarta kentindeki Pantjoran Çin mahallesi PIK'ta Güz Ortası Festivali sırasında sergilenen bir aslan dansı, 14 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)
Endonezya'nın Cakarta kentindeki Pantjoran Çin mahallesi PIK'ta yaklaşan Güz Ortası Festivali kutlamaları sırasında bir geçit törenine katılan geleneksel kıyafet giymiş insanlar, 14 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)
Endonezya'nın Cakarta kentindeki Pantjoran Çin mahallesi PIK'ta yaklaşan Güz Ortası Festivali kutlamaları sırasında sergilenen bir aslan dansını izleyen insanlar, 14 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)
Kaynak: rss