SURAKARTA, 18 Ocak (Xinhua) -- Endonezya'da Çin Yeni Yılı hazırlıkları kapsamında yapışkan pirinç unu ile şekerden yapılan ve "Kue Keranjang" olarak da bilinen "Nian Gao" adlı geleneksel keklerin üretimi için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Xi: Ortak geleceğe sahip Çin-Vietnam topluluğunun inşasında yeni başarılara imza atmaya hazırız Xi: Ortak geleceğe sahip Çin-Vietnam topluluğunun inşasında yeni başarılara imza atmaya hazırız
Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Surakarta kentinde bulunan Mini Bakery isimli bir atölyede geleneksel "kue keranjang" veya "nian gao" kekinin paketlenmiş ürününü sergileyen bir işçi, 17 Ocak 2025. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)
Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Surakarta kentinde bulunan Mini Bakery isimli bir atölyede geleneksel "kue keranjang" veya "nian gao" keki yapan bir işçi, 17 Ocak 2025. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)
Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Surakarta kentinde bulunan Mini Bakery isimli bir atölyede geleneksel "kue keranjang" veya "nian gao" keki yapan işçiler 17 Ocak 2025. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)
Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Surakarta kentinde bulunan Mini Bakery isimli bir atölyede geleneksel "kue keranjang" veya "nian gao" keki yapan işçiler 17 Ocak 2025. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)
Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Surakarta kentinde bulunan Mini Bakery isimli bir atölyede geleneksel "kue keranjang" veya "nian gao" keki yapan bir işçi, 17 Ocak 2025. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua)
Kaynak: rss