Xinhua

Endonezya'da 4.9 büyüklüğünde deprem: 1 ölü, 82 yaralı

Abone Ol

BATI CAVA, 19 Eylül (Xinhua) -- Endonezya'nın Batı Cava eyaletini vuran Richter ölçeğine göre 4,9 büyüklüğündeki sığ depremde bir kişi hayatını kaybetti, en az 82 kişi yaralandı. Endonezya Meteoroloji, Klimatoloji Ve Jeofizik Ajansı'ndan yapılan açıklamada, Çarşamba sabah yerel saatle 9.41 sularında meydana gelen depremin merkez üssünün Bandung kentinin 24 kilometre güneydoğusunda ve 10 kilometre derinlikte olduğu bildirildi.

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde yer alan Bandung kentine bağlı Kertasari köyünü vuran depremin ardından hasar görmüş bir ev, 18 Eylül 2024. (Fotoğraf: Septianjar Muharam/Xinhua)
Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde yer alan Bandung kentine bağlı Kertasari köyünü vuran depremin ardından hasar görmüş bir evi inceleyen bir kadın, 18 Eylül 2024. (Fotoğraf: Septianjar Muharam/Xinhua)
Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde yer alan Bandung kentine bağlı Kertasari köyünü vuran depremin ardından hasar görmüş bir evi temizleyen insanlar, 18 Eylül 2024. (Fotoğraf: Septianjar Muharam/Xinhua)
Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde yer alan Bandung kentine bağlı Kertasari köyünü vuran depremin ardından hasar görmüş bir evin yakınlarında duran insanlar, 18 Eylül 2024. (Fotoğraf: Septianjar Muharam/Xinhua)