HARBİN, 2 Şubat (Xinhua) -- Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinde bulunan Songhuajiang Nehri'nin donmuş kısmı, Harbin Kar ve Buz Dünyası'ndaki buzdan eserler için doğal buz kaynağı olarak biliniyor. Nehirdeki bazı dev buz küpleri tema parkta kullanılmak için kesilmiş ama kullanılmadan bırakılmış. Şimdi ziyaretçiler bu manzarayı ölümsüzleştirmek için buz kütleleri üzerinde poz veriyor.

Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'deki Songhuajiang Nehri'nin bir bölümünde buz kütleleri üzerinde fotoğraf çektiren bir turist, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Havadan çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'deki Songhuajiang Nehri'nin bir bölümünde buz kütleleri üzerinde fotoğraf çektiren insanlar görülüyor, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'deki Songhuajiang Nehri'nin bir bölümünde görülen buz kütleleri, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'deki Songhuajiang Nehri'nin bir bölümünde buz kütlelerini izleyen insanlar, 1 Şubat 2023. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

Kaynak: rss