BİNZHOU, 9 Ekim (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Shandong eyaletinde yer alan Huimin ilçesi, ip ve ağ üretiminde üç asırlık bir geçmişe sahip. İlçe, günümüzde bu ürünleri üreten yüzlerce işletmeye ev sahipliği yapıyor. Burada üretilen ip ve ağlar inşaat, spor ve diğer sektörlerde yaygın olarak kullanılıyor ve Huimin'i ulusal pazarda aslan payına sahip bir konuma getiriyor.

Çin çift kullanımlı ürünlerin ihracat kontrolüne ilişkin yönetmelik yayımladı Çin çift kullanımlı ürünlerin ihracat kontrolüne ilişkin yönetmelik yayımladı
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Huimin ilçesindeki bir ağ ve ip işletmesinin atölyesinde çalışan insanlar, 8 Ekim 2024. (Fotoğraf: Yang Shiyao/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Huimin ilçesindeki bir spor ekipmanı şirketinin atölyesinde çalışan bir kadın, 8 Ekim 2024. (Fotoğraf: Yang Shiyao/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Huimin ilçesindeki bir ağ üretim şirketinin atölyesinde çalışan bir kadın, 8 Ekim 2024. (Fotoğraf: Yang Shiyao/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Huimin ilçesindeki bir ağ üretim şirketinin atölyesinde çalışan bir adam, 8 Ekim 2024. (Fotoğraf: Yang Shiyao/Xinhua) 
Kaynak: rss