Çin

Çin'in Nanning kentinde düzenlenen Çin-ASEAN Fuarı'nda yeni teknolojiler ilgi görüyor

Abone Ol

NANNİNG, 27 Eylül (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de devam eden Çin-ASEAN Fuarı'nda akıllı robotlar, insansız araçlar ve yapay zeka uygulamaları gibi yeni teknoloji ve uygulamalar ilgi görüyor.

Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda sergilenen insanlı bir hava aracı, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Huang Xiaobang/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda bir katılımcı Çin Güney Enerji Nakil Şebekesi standında dronlar için üretilen otomatik bir apronu tanıtıyor, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Jin Haoyuan/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda sergilenen elektrikli bir araç, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zhang Ailin/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda sergilenen bir hidrojen yakıt hücresi manevra lokomotifi modeli, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zhang Ailin/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda sergilenen bir tünel açma makinesi modeli, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Zhang Ailin/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'de düzenlenen 21. Çin-ASEAN Fuarı'nda sergilenen bir teslimat dronu, 26 Eylül 2024. (Fotoğraf: Jin Haoyuan/Xinhua)