Çin

Çin'in İç Moğolistan bölgesinde hasat işlemleri tüm hızıyla devam ediyor

Abone Ol

BAYANNUR, 17 Ekim (Xinhua) -- Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde yer alan Bayannur'un Linhe ilçesinde çiftçiler ürünlerini hasat etmek için hummalı bir çalışma içinde.

Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde yer alan Bayannur'un Linhe ilçesindeki bir tarlada biçerdöverle ayçiçeği tohumu hasadı yapan bir çiftçi, 15 Ekim 2024. (Fotoğraf: Liu Lianfen/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde yer alan Bayannur'un Linhe ilçesindeki bir tarlada acı biber eri havalandıran çiftçiler, 15 Ekim 2024. (Fotoğraf: Liu Lianfen/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde yer alan Bayannur'un Urad Ön Sancağı'ndaki bir tarlada mısır hasadı yapan bir çiftçi görülüyor, 16 Ekim 2024. (Fotoğraf: Liu Lianfen/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde yer alan Bayannur'un Linhe ilçesindeki bir tarlada acı biberleri havalandıran çiftçiler görülüyor, 15 Ekim 2024. (Fotoğraf: Bei He/Xinhua)