Genel

Çin'in Hefei kentindeki 7. Dünya Ses Fuarı'nda yapay zeka yenilikleri sergileniyor

Abone Ol

HEFEİ, 25 Ekim (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei, Perşembe günü 7. Dünya Ses Fuarı ve iFlytek 1024 Küresel Geliştirici Festivali için kapılarını ziyaretçilere açtı. Dört gün sürecek etkinlikte, yapay zeka teknolojisinin en yeni gelişmeleri ve uygulamaları sergilenecek.

Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda akıllı kabinlerde insan-bilgisayar etkileşimini değerlendiren bir robot hakkında bilgi alan ziyaretçiler, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda öğrenim desteği sağlayan yapay zeka destekli bir tableti deneyen bir çocuk, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda yürüme yeteneğini sergileyen bir insansı robot, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda ziyaretçilere akıllı bir işaretleme makinesini tanıtan bir personel, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda entegre bir fiziksel muayene ünitesini deneyimleyen ziyaretçiler, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda iFlytek tarafından sunulan çok dilli tam ekran simultane çeviri hizmetini deneyimleyen ziyaretçiler, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda robot köpekleri inceleyen ziyaretçiler, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda yapay zeka destekli kahve yapan robotun fotoğrafını çeken bir ziyaretçi, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlenen 7. Dünya Ses Fuarı'nda bir robotun go oynamasını izleyen ziyaretçiler, 24 Ekim 2024. (Fotoğraf: Fu Tian/Xinhua)