Çin

Çin'deki fuarda yeni enerjili araçlarla ilgili son teknolojiler sergilendi

Abone Ol

HAİKOU, 30 Eylül (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da düzenlenen fuarda yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünler sergilendi. 30'dan fazla yeni enerjili araç firması fuarda yeni enerjili araçlarını, pillerini ve akıllı bağlantılı teknolojilerini tanıttı. 

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuardaki Hyundai standında yer alan hidrojen yakıt hücresi sistemi, 28 Eylül 2024. (Fotoğraf: Pu Xiaoxu/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuardaki Hyundai standında yer alan MIGHTY Yakıt Hücreli araç, 28 Eylül 2024. (Fotoğraf: Pu Xiaoxu/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuardan bir görünüm, 28 Eylül 2024. (Fotoğraf: Pu Xiaoxu/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuardaki Geely standında yer alan Shendun kısa levhalı batarya, 28 Eylül 2024. (Fotoğraf: Pu Xiaoxu/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da yeni enerjili araçlarla ilgili en son teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuardaki Geely standında yer alan yapay zeka teknolojili şasi, 28 Eylül 2024. (Fotoğraf: Pu Xiaoxu/Xinhua)