Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor

CHANGXİNG, 1 Aralık (Xinhua) -- Çin'de üretilen Zisun çayının, 1.000 yıldan fazla bir geçmişi bulunuyor. Bu çay, Tang Hanedanlığı (618-907) anısına hazırlanan bir çay olarak biliniyor.

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Changxing ilçesinde Zisun çayı yapım tekniklerinin mirasçısı olan Lin Ruiyang, taze çay yapraklarını buhara tutuyor, 30 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xu Yu/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Changxing ilçesinde Zisun çayı yapım tekniklerinin mirasçısı olan Lin Ruiyang, buharda pişmiş çay yapraklarını tokmakla dövüyor, 30 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xu Yu/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Changxing ilçesinde Zisun çayı yapım tekniklerinin mirasçısı olan Lin Ruiyang, çay fincanlarına çay koyuyor, 30 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xu Yu/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Changxing ilçesinde bazı Zisun çayı kekleri görülüyor, 30 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xu Yu/Xinhua)

Kaynak: rss