Çin'in Huainan kentindeki yangında ölenlerin sayısı 9'a yükseldi Çin'in Huainan kentindeki yangında ölenlerin sayısı 9'a yükseldi

HAİKOU, 21 Ekim (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Lingao ilçesindeki balıkçılar, avlanma döneminin başlamasıyla deniz ürünlerini boşaltmak ve işlemekle meşgul. Bu süreçte yakalanan taze deniz ürünleri, yerel talebi karşılamanın yanı sıra soğuk zincir lojistiği yoluyla ülke genelindeki pazarlara ulaştırılıyor.

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Lingao ilçesindeki bir balıkçı limanında deniz ürünlerini taşıyan balıkçılar, 19 Ekim 2024. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Lingao ilçesindeki bir limanda deniz ürünlerini boşaltan balıkçılar görülüyor, 19 Ekim 2024. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Lingao ilçesindeki bir limanda deniz ürünlerini aktaran bir balıkçı, 19 Ekim 2024. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Lingao ilçesindeki bir balıkçı limanında satılacak taze deniz ürünlerini tartan bir satıcı, 19 Ekim 2024. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua) 
Kaynak: rss