ZHENGZHOU, 28 Kasım (Xinhua) -- Çin Demiryolu Mühendisliği Ekipmanı Grup Limited Şirketi tarafından üretilen tünel açma makineleri, dünya çapındaki büyük inşaat projelerinin tünel inşaatlarında kullanılmak üzere 30'dan fazla ülke ve bölgeye ihraç ediliyor.

Çin'in orta kesimlerindeki Henan eyaletinin merkezi Zhengzhou'da bulunan Çin Demiryolu Mühendisliği Ekipmanı Grup Limited Şirketi'nin fabrikasındaki bir çalışan, 23 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin Ticaret Bakanı Wang: Çin ve AB'nin otomotiv sektörleri için işbirliği kilit öneme sahip Çin Ticaret Bakanı Wang: Çin ve AB'nin otomotiv sektörleri için işbirliği kilit öneme sahip

Çin'in orta kesimlerindeki Henan eyaletinin merkezi Zhengzhou'daki Çin Demiryolu Mühendisliği Ekipmanı Grup Limited Şirketi'nin bir fabrikasında, tünel açma makinesi üzerinde çalışan bir işçi, 24 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin'in orta kesimlerindeki Henan eyaletinin merkezi Zhengzhou'da bulunan Çin Demiryolu Mühendisliği Ekipmanı Grup Limited Şirketi'nin fabrikasındaki bir çalışan, 24 Kasım 2022. (Fotoğraf: Xinhua)

Kaynak: rss