GUANGZHOU, 16 Ağustos (Xinhua) -- Çin Sahil Güvenliği bünyesindeki Hebao gemisi Temmuz ayında Huangyan Dao sularında bir devriye görevi tamamladı. Kolluk kuvvetleri devriye sırasında yüksek sıcaklık, yüksek nem ve yüksek tuzluluk ortamında aralıksız görev yaparak Çin karasularını kararlılıkla korumayı hedefledi. 

Araştırma: Çin'in Chang'e-6 Ay örnekleri ayırt edici özelliklere sahip Araştırma: Çin'in Chang'e-6 Ay örnekleri ayırt edici özelliklere sahip
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in Huangyan Dao adalarına bitişik sularda devriye gezen Çin Sahil Güvenliği bünyesindeki Hebao gemisi görülüyor, 26 Haziran 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in Huangyan Dao adalarına bitişik sularda çekme tatbikatı yapan Çin Sahil Güvenliği bünyesindeki Hebao (sağda) ve Wanshan gemileri görülüyor, 30 Haziran 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in Huangyan Dao adalarına bitişik sularda yakıt doldurma tatbikatı yapan Çin Sahil Güvenliği bünyesindeki Hebao (sağda) ve Wanshan gemileri görülüyor, 11 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in Huangyan Dao adalarına bitişik sularda tatbikat yapan Çin Sahil Güvenliği bünyesindeki Chuanshan (altta) ve Hebao gemileri görülüyor, 30 Haziran 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)
Kaynak: rss