Çin Ulusal Günü sebebiyle Hukou Şelalesi ziyaretçi akınına uğradı Çin Ulusal Günü sebebiyle Hukou Şelalesi ziyaretçi akınına uğradı

BEİJİNG, 3 Ekim (Xinhua) -- Çin'in dört bir yanında insanlar Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 75. yıldönümünü kutluyor ve Ulusal Gün tatili nedeniyle kültürel etkinliklere katılıyor. 

Çin'in doğusundaki Shandong eyaletinin Tengzhou şehrine bağlı Xigang Kasabası'nda bir parkta elinde Çin ulusal bayrağı tutan bir çocuk, 1 Ekim 2024. (Fotoğraf: Li Zhijun/Xinhua)
Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin Dehong Dai ve Jingpo Özerk İli Longchuan İlçesi'nde düzenlenen bir gala etkinliğinde performans sergileyen geleneksel etnik kıyafetler giymiş sanatçılar, 2 Ekim 2024. (Fotoğraf: Gui Jinzai/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Hong Kong'da Victoria Limanı üzerinde gökyüzünü aydınlatan havai fişekler, 1 Ekim 2024. (Fotoğraf: Chen Duo/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de eskiden demiryolu köprüsü olarak kullanılan bir yaya yolunda eğlenen insanlar, 1 Ekim 2024. (Fotoğraf: Liu Yang/Xinhua)
Çin'in orta kesimindeki Hunan eyaletinin Hengyang kentinin Nanyue bölgesinde bulunan halk sanatları ve restoranlar merkezinde eğlenen insanlar, 1 Ekim 2024. (Fotoğraf: Cao Zhengping/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'in Wuming bölgesine bağlı Shuangqiao kasabasında bir açık hava konserini izleyen ziyaretçiler görülüyor, 1 Ekim 2024. (Fotoğraf: Yu Xiangquan/Xinhua)
Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin Tengchong şehrinin Qushi kasabasındaki doğal bir manzara alanında çiçekler arasında selfie çeken bir turist, 2 Ekim 2024. (Fotoğraf: Gong Zujin/Xinhua)
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Taizhou kentindeki Shenxianju manzara noktasını ziyaret eden turistler görülüyor, 2 Ekim 2024. (Fotoğraf: Wang Huabin/Xinhua)
Kaynak: rss