KASTERLEE, 24 Ekim (Xinhua) -- Belçika'nın Kasterlee belediyesine bağlı Lichtaart köyünde 13. balkabağı yarışları düzenlendi. Bu yarışmada katılımcıların içi boşaltılmış dev balkabaklarına binerek kürek çekmeleri gerekiyor. Yarışmayı organize edenlerin verdiği bilgiye göre kayık haline getirilen her bir balkabağı, yüzlerce kilogram ağırlığa erişebiliyor.

kürek çekme yarışı 2Belçika'nın Kasterlee belediyesine bağlı Lichtaart köyünde balkabağı yarışları için bir kabağın içini boşaltan görevli, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)

Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı

kürek çekme yarışı 3Belçika'nın Kasterlee belediyesine bağlı Lichtaart köyünde balkabağı yarışları için bir kabağın içini boşaltan görevli, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)

kürek çekme yarışı 4Belçika'nın Kasterlee belediyesine bağlı Lichtaart köyünde balkabağı yarışlarına katılan insanlar, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)

kürek çekme yarışı 5Belçika'nın Kasterlee belediyesine bağlı Lichtaart köyünde balkabağı yarışlarına katılan insanlar, 23 Ekim 2022. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)

Kaynak: rss