SHANGHAİ, 7 Kasım (Xinhua) -- 5. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) 5-10 Kasım tarihleri arasında Çin'in ekonomik merkezi Shanghai'da düzenleniyor. Fuarda birçok ürün ilk kez sergileniyor.

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde bulunan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'ndeki 5. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) tıbbi ekipman ve sağlık ürünleri sergi alanında sergilenen oftalmik cerrahi için bir mikroskop görülüyor, 5 Kasım 2022. (Fotoğraf: Jin Haoyuan/Xinhua)

Alman Ekonomi Bakanı'ndan, Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergileri konusunda siyasi çözüm çağrısı Alman Ekonomi Bakanı'ndan, Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergileri konusunda siyasi çözüm çağrısı

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde bulunan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'ndeki 5. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda (CIIE) sergilenen Amazon'dan akıllı hoparlörler, 5 Kasım 2022. (Fotoğraf: Wang Xiang/ Xinhua) 

,

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde bulunan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'ndeki 5. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) tıbbi ekipman ve sağlık ürünleri sergi alanında sergilenen bir ablasyon kateteri, 5 Kasım 2022. (Fotoğraf: Ding Ting/ Xinhua)

Kaynak: rss