Çin ve Japonya, Fukuşima'daki nükleer atık suyun okyanusa boşaltılma süreci konusunda anlaştı Çin ve Japonya, Fukuşima'daki nükleer atık suyun okyanusa boşaltılma süreci konusunda anlaştı

CHENGDU, 20 Eylül (Xinhua) -- 2024 Çin (Chengdu) Uluslararası Alçak İrtifa Ekonomik Ortaklık Konferansı ve 2024 Chengdu Uluslararası Alçak İrtifa Donanım ve Hizmet Fuarı, Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Chengdu kentinde 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Fuarda, alçak irtifa ekonomisindeki en son teknolojiler ve yeni ürünler sergileniyor.

Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Chengdu kentinde düzenlenen 2024 Chengdu Uluslararası Alçak İrtifa Donanım ve Hizmet Fuarı'nda sergilenen acil durum ve yangınla mücadele faaliyetleri için insansız bir helikopteri inceleyen ziyaretçiler, 20 Eylül 2024. (Fotoğraf: Tang Wenhao/Xinhua)
Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Chengdu kentinde düzenlenen 2024 Chengdu Uluslararası Alçak İrtifa Donanım ve Hizmet Fuarı'nda sergilenen insansız hava araçlarını (İHA) inceleyen ziyaretçiler, 20 Eylül 2024. (Fotoğraf: Tang Wenhao/Xinhua)
Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Chengdu kentinde düzenlenen 2024 Chengdu Uluslararası Alçak İrtifa Donanım ve Hizmet Fuarı'ndan bir kare, 20 Eylül 2024. (Fotoğraf: Tang Wenhao/Xinhua)
Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin Chengdu kentinde düzenlenen 2024 Chengdu Uluslararası Alçak İrtifa Donanım ve Hizmet Fuarı'nda sergilenen insansız hava araçları (İHA) için bir hangar platformu, 20 Eylül 2024. (Fotoğraf: Tang Wenhao/Xinhua)
Kaynak: rss