Dünya

Afrikalı mimar 45.000 adet geri dönüştürülmüş plastik şişe ile halk kütüphanesi inşa etti

Gana ve Benin'den çifte vatandaşlık sahibi olan mimar Martial Zohoungbogbo, 45.000 adet geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanarak Akra'nın dış mahallelerinde bir halk kütüpha...

Abone Ol

Gana ve Benin'den çifte vatandaşlık sahibi olan mimar Martial Zohoungbogbo, 45.000 adet geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanarak Akra'nın dış mahallelerinde bir halk kütüphanesi inşa etti.

24 Haziran 2021'de çekilen fotoğrafta, Gana'nın başkenti Akra'da bir halk kütüphanesi inşa etmek için tuğla olarak kullanılan toprakla dolu geri dönüştürülmüş plastik şişeler görülüyor. (Fotoğraf: Seth/Xinhua)
Martial Zohoungbogbo, Gana'nın başkenti Akra'da toprakla dolu geri dönüştürülmüş plastik şişeler ile inşa ettiği halk kütüphanesinin önünde duruyor, 24 Haziran 2021. (Fotoğraf: Seth/Xinhua)
24 Haziran 2021'de çekilen fotoğrafta Gana'nın başkenti Akra'da bir halk kütüphanesinin inşaatında tuğla olarak kullanılan toprakla dolu geri dönüştürülmüş plastik şişeler görülüyor. (Fotoğraf: Seth/Xinhua)
Gana'nın başkenti Akra'da Martial Zohoungbogbo, halk kütüphanesinin inşaatında tuğla olarak kullanılan toprakla dolu geri dönüştürülmüş plastik şişeleri gösteriyor, 24 Haziran 2021. (Fotoğraf: Seth/Xinhua)
Martial Zohoungbogbo, Gana'nın başkenti Akra'da inşa ettiği halk kütüphanesinin içinde geri dönüştürülmüş plastiklere toprak dolduruyor, 24 Haziran 2021. (Fotoğraf: Seth/Xinhua)