Yurt

Afganistan'ın başkenti Kabil ve güneyindeki Kandahar'da günlük yaşam

Afganistan'da Taliban'ın 15 Ağustos'ta başkent Kabil'i ele geçirmesinin ardından Kabil'de ve ülkede son 20 yılda savaştan en çok etkilenen bölgelerden biri olan güneydeki Kand...

Abone Ol

Afganistan'da Taliban'ın 15 Ağustos'ta başkent Kabil'i ele geçirmesinin ardından Kabil'de ve ülkede son 20 yılda savaştan en çok etkilenen bölgelerden biri olan güneydeki Kandahar vilayetinde günlük yaşamdan görüntülere bir göz atın.

Afganistan'ın başkenti Kabil'in bir caddesinde seyyar satıcılar arabalarını itiyor, 15 Eylül 2021. (Fotoğraf: Kabir/Xinhua)
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir caddede bir kişi düğün aracı süslüyor, 15 Eylül 2021. (Fotoğraf: Kabir/Xinhua)
Afganistan'ın başkenti Kabil'in bir caddesinde seyyar satıcılar ayakkabı satıyor, 15 Eylül 2021. (Fotoğraf: Kabir/Xinhua)
Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde bir Afgan erkek çay içiyor, 14 Eylül 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)
Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde bir Afgan satıcı müşterilerine yiyecek satıyor, 14 Eylül 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)
Afganistan'ın güneyindeki Kandahar kentinde bir Afgan satıcı müşteri bekliyor, 14 Eylül 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)