Yurt

Afganistan'da camiye yönelik saldırıda hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi

Afganistan'da yerel bir yetkili tarafından Cumartesi günü yapılan açıklamada, ülkenin güneyinde yer alan Kandahar vilayetinin merkezi Kandahar şehrinde Cuma günü bir caminin i...

Abone Ol

Afganistan'da yerel bir yetkili tarafından Cumartesi günü yapılan açıklamada, ülkenin güneyinde yer alan Kandahar vilayetinin merkezi Kandahar şehrinde Cuma günü bir caminin içinde düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 47'ye yükseldiği, 90 kişinin de yaralandığı doğrulandı. Saldırıda hayatını kaybedenler için Cumartesi günü cenaze töreni düzenlendi.

Afganistan'ın güneyindeki Kandahar şehrinde intihar saldırısında hayatını kaybedenler için düzenlenen cenaze töreninde mezar yeri kazan Afganlar, 16 Ekim 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)
Afganistan'ın güneyindeki Kandahar şehrinde intihar saldırısında hayatını kaybedenler için düzenlenen cenaze törenine katılan Afganlar, 16 Ekim 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)
Afganistan'ın güneyindeki Kandahar şehrinde intihar saldırısında hayatını kaybedenler için düzenlenen cenaze töreninde dua eden Afganlar, 16 Ekim 2021. (Fotoğraf: Sanaullah Seiam/Xinhua)