Kültür - Sanat ve Tarih

ABD'nin Dallas kentinde Ölüler Günü kutlandı

Ölüler Günü anlamına gelen Dia de los Muertos, insanların bu dünyadan göçmüş sevdiklerini andığı ünlü bir Meksika bayramı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Da...

Abone Ol

Ölüler Günü anlamına gelen Dia de los Muertos, insanların bu dünyadan göçmüş sevdiklerini andığı ünlü bir Meksika bayramı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Dallas kentinde, Ölüler Günü için düzenlenen geçit törenine insanlar festival kostümleriyle katılıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Dallas kentinde, Dia de los Muertos (Ölüler Günü) için düzenlenen geçit törenine katılan festival kostümleri giymiş insanlar görülüyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Dan Tian/Xinhua)
Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Dallas kentinde, Dia de los Muertos (Ölüler Günü) için düzenlenen geçit töreninde atıyla birlikte yürüyen bir adam görülüyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Dan Tian/Xinhua)
Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Dallas kentinde, Dia de los Muertos (Ölüler Günü) için düzenlenen geçit törenine katılan festival kostümleri giymiş iki kız çocuğu görülüyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Dan Tian/Xinhua)